Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Hagaborgsskolan i Karlstad (bildet over) vant Grundstenen i 2014. Prisen deles ut hver høst av Hållbart byggande i Värmland til en byggherre som har fremmet bærekraftige bygg.

Slik får du et bra EPC-prosjekt!

Velkommen til et svensk-norsk seminar om hvordan dere kan senke energikostnadene gjennom EPC – Energy Performance Contracting. Seminardeltakerne vil få en gjennomgang av prosessen, av kommuner som allerede har prøvd modellen.

EPC kan være en utmerket modell for en kommune eller annen eiendomsbesitter for å få gjennomført energieffektiviseringstiltak og redusert energiutgiftene for sin bygningsmasse.  For å få et vellykket prosjekt, er det viktig å ha en god kontrakt og ha gode modeller for oppfølging og evaluering slik at prosjektet kan gjennomføres så smidig som mulig.

Målgruppe for arrangementet er både kommuner som vurderer å gjennomføre EPC, og kommuner som allerede har startet et EPC-prosjekt og vil utvikle det videre gjennom oppfølging, evaluering og erfaringsutveksling.

Vi arrangerer to seminarer med tilnærmet likt innhold på to forskjellige steder i Sverige, slik at du kan velge det som passer best med tanke på reise- og arbeidstid.

Onsdag 29. mars i Charlottenberg

Torsdag 30. mars i Mora

Deltakelse på seminaret er gratis!  Deltakerne dekker reise- og oppholdsutgifter selv.

Er konferansen av interesse bes du holde av den aktuelle datoen. Send oss et forhåndsvarsel (helt uforpliktende) til anmalan@hbvarmland.se og angi hvilken av samlingene du ønsker å delta på.