Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

SMB Instrumentet i EU kan bistå med finansiering til små eller mellomstore bedrifter som utvikler teknologi eller tjenester som ennå ikke finnes på markedet, men som vil ha stor påvirkning innenfor miljø eller fornybar energi i Norge og Europa.

Er du allerede godt på vei med utviklingen, men trenger finansiering til pilotering eller testing av din innovasjon, så må du bli med på OREECs frokostmøte 31. mai om finansieringsmuligheter for mindre bedrifter.

OREEC vil hjelpe SMBer med innovative prosjektideer innen miljøteknologi og fornybar energi å få finansiering fra EU. Frokostmøtet vil fokusere på et av EUs finansieringsprogrammer som heter SMB Instrumentet, og som er en del av Horizon2020. Innovasjon Norge/Enterprise Europe Network blir med for å fortelle om finansieringsordningen og hvordan man kan søke finansiering. OREEC vil presentere hvordan vi kan støtte de beste til å skrive en god søknad.

PROGRAM

08:00-  08:10 Velkommen /Alexandra Almasi, Prosjektleder OREEC

08:10- 09:10 SMB Instrumentet – Hva er mulighetene, hvem kan søke og hvordan? / Maria Bordvik Christensen, Stefan Gundersen Seniorrådgivere Innovasjon Norge/ Enterprise Europe Network

09:10- 09:30 En norsk bedrift som har fått finansiering gjennom SMB Instrumentet deler erfaringer (TBC)

09:30- 09:45 Hvordan kan OREEC bidra til søknadsutvikling /Alexandra Almasi, Prosjektleder OREEC

09:45- 10:00 Spørsmål og diskusjon.

 

PÅMELDING

Deltagelse er gratis, men registrering er påkrevd – følg denne lenken.

Påmeldingsfrist er 27. mai.

Spørsmål om frokostmøtet kan rettes til alexandra@oreec.no