Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Kunnskapsbyen Lillestrøm inviterer alle Akershusskoler og fritidsklubber med ungdommer i alderen 10-16 år til FIRST LEGO League 2017. Vinnerlaget får reise til den skandinaviske finalen 2. desember!

Konkurransedagen hos Kunnskapsbyen er lørdag 11. november. Da har de inntil 16 deltagende lagene hatt åtte uker på å forberede seg. Alle legene i Norden får tilgang på årets oppgave lørdag 16. september kl. 13.00.-

FIRST LEGO League (FLL) er en kunnskapskonkurranse for barn og unge i alderen 10-16 år. FLL fokuserer på mellommenneskelige problemstillinger som samarbeid, prosjektarbeid, lære bruk av avansert teknologi, markedsføring og profilering.

FLL utfordrer barna til å tenke som forskere og ingeniører. I forskningsoppgaven skal lagene bestemme en problemstilling, for så å finne en løsning. I tillegg skal lagene bygge, teste og programmere en autonom robot med LEGO MINDSTORMS ® for å løse robotoppdragene. FLL samler mer enn 250.000 barn fra over 70 land.

Kunnskapsbyen Lillestrøm arrangerer i år FLL for ellevte gang. Dette er en del av vårt arbeid for å motivere barn og unge til å interessere seg for realfag. Entusiastiske dommere fra medlemsbedriftene i Kunnskapsbyen bidrar med flott innsats i arrangementet.

Lenke til påmelding.

Se vår YouTube-film fra 2013 her:

[youtube id=»https://www.youtube.com/watch?v=F9-XSCs3fCk» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]