Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Kunnskapsbyen inviterer sine medlemsbedrifter og andre til å delta i kurset «Skap verdi med data». Her vil DigitalNorway og Accenture vise noen enkle grep for å gjøre din bedrift mer datadrevet – for å ta bedre beslutninger.

Kurset innledes med en samtale om nye muligheter for vekst, verdiskaping og digitalisering i næringslivet. Temaet belyses gjennom en samtale mellom Christen Krogh som er nytilsatt rektor på OsloMet, ordfører Jørgen Vik i Lillestrøm kommune, daglig leder i Kunnskapsbyen Inger-Lise M. Nøstvik og daglig leder i DigitalNorway, Liv Dingsør.

  • Tid: Fredag 25. mars kl. 09-16
  • Sted: Thon Hotel Arena
  • Kostnad, inkludert lunsj: 1.000 kr – gratis for Kunnskapsbyens medlemsbedrifter
  • Lenke til påmeldingssiden for «Fra data til verdi»

Meld deg på her

Program:

08:30 Registrering og frokost

09:00 Introduksjonsdebatt: Christen Krogh, rektor Oslo Met, Jørgen Vik, ordfører i Lillestrøm kommune, Liv Dingsør, daglig leder Digital Norway og Inger-Lise M. Nøstvik, daglig leder Kunnskapsbyen Lillestrøm,
Fasilitator: Steinar Aasen

09:45 Kaffepause
10:15 Slik bruker vi data, Thomes Trømborg, daglig leder, NRV/NRA
10:30 Hva bør jeg kunne om data? Dragana Trifunovic og Christian Albertsen i DigitalNorway
11.00 Verdien av data  og datadrevne beslutninger, Magnus Zakariassen og Fabian Dietrichson i Accenture

11:45 Lunsj
12:30 Innsamling av data og datakvalitet, Magnus Zakariassen og Fabian Dietrichson i Accenture
14:30 Hvordan kommer vi i gang med data? Dragana Trifunovic og Christian Albertsen i DigitalNorway

Meld deg på her

Dette blir et spennende, første møte Christen Krogh. Den nye OsloMet-rektoren har bakgrunn som forsker innen informatikk. Krogh har vært med på å bygge opp flere IT-selskaper. Han har blant annet vært utviklingsdirektør i Opera Software, som i sin tid sprang ut av Kjellermiljøet.

Etter den innledende samtalen går vi over på den praktiske delen av kurset, som tar for seg prosessen fra data til verdi. Kurset viser deg hvordan du kan bruke bedriftens data til å skape merverdi – og økt lønnsomhet. Det vil gi deg en innføring i hvilke problemer din bedrift kan løse med data, hvor disse dataene finnes og hvordan du kan jobbe med data for å skape ny verdi.

De selskapene som vil lykkes best i fremtiden, er de som har et bevisst forhold til å bruke data for å ta bedre beslutninger, effektivisere og innovere. På dette kurset vil DigitalNorway og Accenture gi deg en grunnleggende og praktisk innføring i hvordan data brukes til å løse problemstillinger i bedriften. De forenkler, forklarer og jobber med praktiske caser for å gi deg et best mulig utgangspunkt for å videreutvikle din egen bedrift.

Kurset passer for alle som ønsker å komme i gang med å jobbe datadrevet i egen bedrift.

Meld deg på her