Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Bryn Aarflot invitere til webinarserien «Immaterielle rettigheter fra A til Å». Det fjerde og siste seminaret, 26. mai, stiller spørsmålet «Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler?»

Webinarserien, som arrangeres i samarbeid med NCE Blue Legasea, The Life Science Cluster og Biotech North, er lagt opp som gratiskurs i fire deler, og strekker seg fra grunnleggende IP-kunnskap til mer avanserte temaer. Webinarene vil bli holdt på norsk.

Webinaret «Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler?» gir en innføring på relevansen av gode avtaler for å kunne kommersialisere IPR. Kunnskap om avtaledetaljer og -posisjonering er ofte utgangspunkt for en vellykket deal. Om begrep som NDA, MTA, lisensavtaler, best effort, severability og governing law er fremmedord, så anbefaler vi å delta på dette webinaret.

Webinaret formidler anvendbar kunnskap, fallgruver og konkrete cases og passer for personer med økt IPR-kunnskap, de som jobber med avtaler til daglig og de som bare ønsker å friske opp IPR-bakgrunnen sin.