Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Lillestrømkonferansen 2021 vil bli avviklet som to arrangementer. Vi møtes først digitalt den 27. mai og så til en koronafri jubileumkonferanse 13. oktober.

Kunnskapsbyen Lillestrøm og LillestrømBanken arrangerer Lillestrømkonferansen, som i år vil bli delt i to konferanser:

  • Lillestrømkonferansen Digital 27. mai kl. 0900 – 1100.
  • Lillestrømkonferansen Del 2, den 13. oktober som blir en fysisk 5-års jubileumskonferanse i Lillestrøm kultursenter.

Det digitale arrangementet, som streames fra Lillestrøm Kultursenter, vil være gratis.

Siri Berggreen, administrerende bankdirektør i LillestrømBanken og styreleder i Kunnskapsbyen Lillestrøm, har fått med seg historiker, bedriftsøkonom og blogger Tor Haugnes som medprogramnleder. Han tok den aller første Lillestrømkonferansen med storm – og har garantert med seg nye, spenstige skråblikk på regionen vår.

Årets konferanse har temaet «Inn i en ny tid». Vi ser fremover mot nye muligheter etter pandemien. Sammen skal vi bygge regionen til beste for de som lever og jobber her – ikke minst for å skape flere kortreiste arbeidsplass. Sentrale bedriftsledere, ordførere, næringssjefer kommer for å hjelpe oss å finne svar på spørsmålet er hvordan dette skal gjøres:

  • Hvordan kan næringslivet selv bidra til vekst?
  • Hvilke bransjer ønsker vi mer av?
  • Hva tenker kommunene i regionen om næringsutviklingen?

Svar på indersøkelse – vinn gratisbilletter

Alle som deltar i spørreundersøkelsen Arbeidsplasser på Romerike er med i trekningen om 5 dagpass til Lillestrømkonferansen 13. oktober.

OBS! Svarfristen er kort: senest 14. mai. Svarene må analyseres før de kan presenteres på den digitale Lillestrømkonferansen.