Informasjonsmøte om Lillestrøm Culture Hub

Scene 5 Kirkegata 11, Lillestrøm

Er du opptatt av kultur som næring? Eller er du på jakt etter et sted å jobbe og bygge nettverk? Da kan Lillestrøm Culture Hub være noe for deg.

Gratis

Nyttårslunsj: Nye utviklingstrekk i arbeidsmarkedet?

Duvi Pensjon Adolph Tidemands gate 55, Lillestrøm

Etter at den opprinnelige nyttårslunsjen måtte avlyses, inviterer Kunnskapsbyen til forsinket nyttårslunsj hos Duvi, med seniorforsker Knut Vareide hos Telemarksforskning.

Gratis

Gjør bedriftens data til en gullgruve – 25. mars

Thon Hotel Arena, Lillestrøm Nesgata 1, Lillestrøm

Dette blir et spennende, første møte med Christen Krogh. Den nye OsloMet-rektoren har bakgrunn som forsker innen informatikk. Krogh har vært med på å bygge opp flere IT-selskaper, blant annet som utviklingsdirektør i Opera Software – som i sin tid sprang ut av Kjellermiljøet.

Medlemsmøte om kraftforvaltning

Norsar Gunnar Randers vei 15, Kjeller

NILU sparte 475 000 kroner på sitt kraftkjøp i fjor, sett i forhold til spotprisen for 2021, gjennom Kunnskapsbyen Lillestrøm sin strømforvaltning. Delta på meldlemsmøtet 30. mars og bli oppdatering på ordningen!

Demens og byfest er tema på Næringslivslunsjen

Scene 5 Kirkegata 11, Lillestrøm

Lillestrøm Næringsråd og Kunnskapsbyen Lillestrøm inviterer til næringslivslunsj på Scene5, torsdag 31. mars. Tema for dagen er en demensvennlig kommune og den forestående Byfesten.

NOK175

Invitasjon til frokostmøte hos ROAF

ROAF Bølerveien 93, Skedsmokorset

Kunnskapsbyen Lillestrøm og ROAF inviterer til felles frokostmøte hos ROAF onsdag 25. mai.

Gratis

Sommerlab 2022 med Forskerfabrikken

Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for barn som går på 4.–6. trinn. Her vil barna få utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr, løse morsomme oppgaver og ha fysisk aktivitet ute hver dag.

NOK3195

Frokostmøte hos Advokatfirmaet Økland & Co

Advokatfirmaet Økland & Co DA Storgata 28, Lillestrøm

Kunnskapsbyen Lillestrøm og Advokatfirmaet Økland & Co DA inviterer til felles frokostmøte hos  Økland onsdag 31. august.