«Immaterielle rettigheter fra A til Å» – del 4

Webinar

Bryn Aarflot invitere til webinarserien «Immaterielle rettigheter fra A til Å». Det fjerde og siste seminaret, 26. mai, stiller spørsmålet «Er bedriften sikret med gode kommersialiseringsavtaler?»

Lillestrømkonferansen 2021 – del 1 digital

Digital konferanse

Lillestrømkonferansen 2021 vil bli avviklet som to arrangementer. Vi møtes først digitalt den 27. mai og så til en koronafri jubileumkonferanse 13. oktober.

Kompetanse for fremtidens arbeidsliv på Romerike

På vei ut av krisen er mangel på kompetanse en av de største hindringene for vekst og jobbskaping for bedriftene på Romerike. Hvordan sikrer vi nok og rett kompetanse i Norges raskest voksende region?

Klart for årets første næringslivslunsj

Scene 5 Kirkegata 11, Lillestrøm

For første gang på halvannet år kan Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Næringsråd ønske velkommen til næringslivslunsj på Scene5.

Offisiell åpning – StartUp festivalen

Scene 5 Kirkegata 11 , Lillestrøm

Velkommen til offisiell åpning av årets StartUp festival på Romerike. Gründere, oppstartsbedrifter, entreprenører, investorer og alle som er opptatt av innovasjon ønskes velkommen til StartUp festivalen.

Offisiell åpning Business Sørumsand

Business Sørumsand Fru Natvigs vei 2, Sørumsand

Som endel av StartUp festivalen ønsker vi å invitere til offisiell åpning av Business Sørumsand. Veksthuset er etablert gjennom et samarbeid mellom Blaker Sparebank og Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Næringslivslunsj med gode salgstips

Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Næringsråd ønske velkommen til næringslivslunsj hos Norasondegruppen, torsdag 28. oktober.

Utslippsfrie anleggsmaskiner

Norges Varemesse Messeveien 8, Lillestrøm

Kunnskapsbyen og Interreg-prosjektet Cleancon inviterer til inspirasjonsseminar om hvordan man kan lykkes med overgangen til bruk av utslippsfrie anleggsmaskiner.

Gratis