Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Matchmaking eventet «Fueling the Future with Renewable Gases» i Nederland representerer en mulighet til å etablere nye internasjonale samarbeid innen hydrogen, brenselceller og elektrolyse.

Deltakere fra en rekke europeiske land vil være til stede på arrangementet i Alkmaar, 12. og 13. september. Matchmaking-aktiviteten vil være sentrert rundt Living Labs-konseptet.

  • Living Lab Hoogeveen: tar sikte på å levere en (teknoøkonomisk) blueprint og medfølgende teknologi for varmeforsyning av 80 hus i Nijstad-Oost med 100 prosent hydrogen, basert på et hydrogendrevet sentralvarmeanlegg.
  • Living Lab Alkmaar: har som mål å utvikle og markedsføre innovasjoner i kjeden av forgasning av biomasse, samt utvikle en plan for flytende hydrogen i transportsektoren, fra produksjon til sluttbruker.

Deltakerne får anledning til direkte kontakt med prosjektutviklerne i begge Living Lab’ene for å legge fram sine innovative løsninger i work shops eller en-til-en B2B-møter.

Arrangementet er tilrettelagt av Interreg Northern Connections, der OREEC er en av partnerne, i samarbeid med Energy Valley, utviklingsbyrået for Nord-Holland – NHN og EUs Enterprise Europe Network.