Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Sirkulær økonomi er blitt et begrep på manges lepper, samtidig som innovative anskaffelser fremheves som en av de største drivkreftene for det grønne skiftet. Den 13.september arrangerer OREEC en konferanse som knytter sammen sirkulær økonomi og innovative anskaffelser.

SE PROGRAMMET HER: Konferanseprogram 13.09 pr 060916

Utgangspunktet er tatt i avfallsbransjen og målet med arrangementet er å skape aktivitet og synliggjøre hvordan man kan arbeide på tvers av bransjer for å lykkes med en stadig bedre og innovativ utnyttelse av ressurser i den sirkulære økonomien. Konferansen setter særlig bærekraftige bygg, materialer og bygg- og anleggsavfall på agendaen.

Internasjonale innledere er invitert for å inspirere og motivere alle som deltar til å ønske å bli en større del av den sirkulære økonomien. Fremoverlente, norske aktører fra både offentlig og privat sektor vil fortelle om hvordan de allerede arbeider med sirkulær økonomi og innovative anskaffelser.

Konferansen vil være relevant for aktører fra avfallsbransjen, bygg- og anleggsbransjen, rådgivere/konsulenter, innkjøpere i både offentlig og privat sektor og ellers alle med en interesse for å bedre forstå den sirkulære økonomien. Vel møtt til en motiverende dag i nye konferanselokaler på Gamle Museet i Oslo (tidl. Astrup Fernley museet). Gratis deltagelse, begrenset antall deltagere (!)

PÅMELDING HER .

Les mer om sirkulær økonomi i OREEC her. 

Lagre