Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Kombiner biogasskonferanse og matchmaking!

Den 26. og 27.oktober holdes den skandinaviske Biogasskonferansen i Trollhättan i Sverige. Konferansen dekker hele verdikjeden for biogass – fra substrat til anvendelse – og fokuserer både på rammebetingelser, teknologi og forretningsutvikling. Der vil også være utstilling, festmiddag og studiebesøk i løpet av de to dagene.

Klikk her for å lese mer og registrere deg for konferansen.

Påmelding innen den 31.august gir ’early bird’ pris på deltagelse (2.300 SEK). Etter den 30.september betaler du full pris (3.000 SEK).

Du har dessuten mulighet til å møte nye samarbeidspartnere, kunder og leverandører i en effektiv matchmaking session, som finner sted på konferansens første dag. Matchmakingen varer 1½ time og er tilpasset programmet, så du ikke går glipp av noe mens du holder møter. Deltagerne forventes fortrinnsvis å komme fra Sverige, Norge og Danmark.

Matchmakingen foregår slik:

På basis av dine ønsker setter vi opp et møteprogram med opp til fem møter av 20 minutters varighet. Ved påmelding til matchmaking fyller du ut en organisasjonsprofil og minimum èn samarbeidsprofil. Du har da mulighet til å beskrive akkurat hva du etterspør eller tilbyr, hvilket øker sannsynligheten for gode møter. Du vil få link til møtebooking via e-mail, når det åpnes for å booke møder, og i dagene før arrangementet mottar du ditt ferdige møteprogram.

Matchmakingen er inkluderet i prisen for konferencen, men merk at to ulike registreringer er nødvendig

Klikk her for å lese mer og registrere deg for matchmaking

Konferansen arrangeres som del av det grenseoverskridende prosjektet Biogas2020; et samarbeid mellom Svenske, Danske og Norske biogassaktører. OREEC er en av partnerne i prosjektet. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.