Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Interreg-prosjektet Northern Connections inviterer til sluttkonferanse med fokus på transnasjonal innovasjon og samarbeid om byutvikling, energieffektivitet og bærekraftig grønn vekst.

[youtube id=»https://youtu.be/SrsdISYa5Us» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

CO2-utslippene reduseres ikke som forventet. Byer og regioner har et stort ansvar for å gjøre det mulig for selskaper og innovatører å komme fram med grønne innovasjoner, for å finne bærekraftige løsninger på våre felles utfordringer – og for fremtiden.

Mange av disse løsningene finnes i små og mellomstore selskaper, som ofte er for små til å få gjennomslag alene. Beslutningstakere må derfor støtte tiltak som fremskynder overgangen til bærekraftige samfunn ved å aktivere europeisk innovasjonssamarbeid på tvers av landegrensene, for å forbedre konkurransefortrinnene og bærekraftig grønn vekst.

For å bistå beslutningstakere slik at de i sterkere grad kan bidrar til å muliggjøre en grønnere fremtid, vil vi presentere verktøy for å bringe de små og mellomstore bedriftenes løsninger nærmere samfunnsutfordringer, ved å fremme samarbeid over landegrensene om bærekraftig vekst.

Northern Connections vil dele læringene og refleksjonene som er oppnådd gjennom dialoger med beslutningstakere, klyngeorganisasjoner og SMB om utfordringene og mulighetene for bærekraftig vekst.

Tid: 8. september 2020, kl. 13.00-15.00
Sted: Lindholmen Conference Center, Gøteborg digital konferanse

Bli med og få innsikt og læring om hvordan du kan støtte en bærekraftig overgang, forbedre konkurranseevnen for grønn virksomhet og styrke europeisk innovasjon.

Velkommen til Gøteborg og sluttkonferansen «Innovation Power Through Transnational Cooperation»!