Back

Næringslivslunsj om Universitetsbyen Lillestrøm

OsloMet og Universitetet i Oslo ønsker å være sterkere til stede på Romerike. Fagskoler og Kriminalomsorgen har også utdanningstilbud. Hvilke muligheter gir dette for lokalt næringsliv?

Næringslivslunsjen arrangeres av Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Næringsråd, på Scene5, kafeen på Lillestrøm Kultursenter.

PROGRAM

11.00 Mingling

11.30 Lunsj

12.00 Universitetsbyen Lillestrøm – Hvor er vi i dag og hvilke muligheter gir det oss alle?
Annhild Mosdøl, prosjektleder universitetsbyprogrammet, Lillestrøm kommune

Både OsloMet og Universitetet i Oslo har en campus på Kjeller i Lillestrøm. Begge institusjonene ser til Romerike og ønsker å være enda mer til stede her. I tillegg har to fagskoler og Kriminalomsorgen utdanningstilbud i kommunen. Det vil si at vi allerede har både studenter og universitetsansatte rundt oss til daglig. Høyere utdanning er viktig for at næringslivet skal få nok kompetent arbeidskraft. Universitetene og andre høyere utdanningsinstitusjoner kan også spille en viktig rolle i næringsutvikling og innovasjon.

Foredraget vil handle om status for universitetsbyen Lillestrøm, og vil invitere til samtale om hvilke muligheter disse institusjonene gir for lokalt næringsliv.

12.30 Mingling

13.00 Slutt

  • Påmelding på e-post til: rolf@kunnskapsbyen.no NB! Merk påmelding med ønsket smørbrød (pris kr. 195,- inkluder et karbonadesmør eller rekesmørbrød samt kaffe og vann).
  • Påmeldingsfrist: Tirsdag 27. februar kl. 12.00

Starttid

11:00

29. februar 2024

Avslutningstid

13:00

29. februar 2024

Adresse

Scene5, kafeen på Lillestrøm Kultursenter