Back

SkatteFUNN: Skattefradrag for FoU-kostnader i bedrifter

Tone Blixøen

Har bedriften din et forsknings- og utviklingsprosjekt som du tror kan være støtteberettiget? Da må du få med deg møtet om SkatteFUNN og kompetansemegling 12. oktober.

Da kommer kompetansemegler Tone Blixøen til Gründerhuset Business Lillestrøm, i Storgata 7, for å holde fordrag om mulighetene til å kvalifisere for skattefradrag gjennom SkatteFUNN-ordningen.

Foredraget om SkatteFUNN og kompetansemegling inngår i en møteserie virkemiddelapparatet. Arrangementet passer for alle bedrifter som planlegger et innovasjonsprosjekt. Etter møtet som varer fra kml. 11.00 – 12.30 vil det være muligheter for en-til-en-samtaler.

Tid: 12. oktober 11.00 – 12.30 (lunsj fra 11.00)
Sted: Gründerhuset Business Lillestrøm, Storgata 7, Lillestrøm

Meld deg på her

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. I dette kurset vil du få hjelp til å forstå hvilke forsknings- og utviklingsaktiviteter som kan inngå i SkatteFUNN-prosjekter, og veiledning til en god prosjektbeskrivelse. Gjennom ulike eksempler lærer du også hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse.

Det vil også bli gitt en kort orientering om ordningen FORREGION og kompetansemegling som er en del av ordningen. Kompetansemegling er et gratis tilbud til de bedrifter som trenger bistand for å komme i gang med å bruke FoU i sitt innovasjonsarbeid.

Det er mulighet for å booke et en-til-en-møte med kompetansemegler etter foredraget. Gi beskjed til Anette@kunnskapsbyen.no dersom du ønsker dette.

Møteserie Virkemiddelapparatet:

21. sept 11.00 – 12.30: Innovasjon Norge – les mer om eventet og meld det på her

12. okt 11.00 – 12.30 SkatteFUNN og kompetansemeglere (mulighet til å booke en-til-en møter etter foredraget)

16. nov 11.00 – 12.30 Doga (tentativ)

Starttid

11:00

12. oktober 2023

Avslutningstid

12:30

12. oktober 2023

Adresse

Gründerhuset Business Lillestrøm, Storgata 7, Lillestrøm