Back

Villbier og kreftkompass på næringslivslunsj

Bistand til kreftoverlevere som vil ut i jobb og tilrettelegging av gode lokale habitat for villbier er tema for næringslivslunsjen torsdag 27. april.

Kunnskapsbyen Lillestrøm, i samarbeid med Lillestrøm Næringsråd, arrangerer den kommende næringslivslunsjen Scene5, kafeen på Lillestrøm Kultursenter.

Her får du møte Lotta Våde i Kreftkompasset som blant annet driver et mentorskapsprogram i samarbeid med private bedrifter, for å hjelpe kreftoverlever tilbake i jobb.

Egle Juodziukynaite fra oppstartselskapet Tiny Workers vil fortelle om etableringen av BitteLillestrøm. Etter grunnarbeidet i fjor høst, er det nå klart for å åpne en pollinatorpark for villbier i Lillestrøm.

Program

  • 11.00     Mingling
  • 11.30     Lunsj
  • 12.00    Egle Juodziukynaite, Blomstereng i Lillestrøm: Tiny Workers er et oppstartsselskap fra Lillestrøm som jobber med å hjelpe villbier gjennom Pollinator-Parker. De vil presentere prosjektet sitt, utfordringen de løser og snakke om sin visjon om BitteLillestrøm.
  • 12.15     Lotta Våde, Kreftkompasset: Den ideele bedriften fra Kjeller hjelper personer som er ferdigbehandlet for kreft. De driver blant annet et mentorskapsprogram der de samarbeider med private bedrifter om å hjelpe kreftoverlever tilbake i jobb. Dette er et program mange bedrifter i dag bruker som lederutvikling, fordi det er så lærerikt for mentorene. I tillegg arrangerer de workshops for å hjelpe og veilede bedrifter når en egen ansatt blir alvorlige syk.
  • 12.30     Mingling
  • 13.00     Slutt

Tid: Torsdag 27. april, kl. 11.00 – 13.00, med lunsj kl. 11.30 og foredrag ca. kl. 12.00,

Sted: Scene5, kafeen på Lillestrøm Kultursenter.

Pris: kr. 185,- inkluder et karbonadesmør eller rekesmørbrød samt kaffe og vann.

Påmelding: E-post til: rolf@kunnskapsbyen.no NB! Merk påmelding med ønsket smørbrød

Påmeldingsfrist: Onsdag 26. april kl. 12.00

Starttid

11:00

27. april 2023

Avslutningstid

13:00

27. april 2023

Adresse

Scene5, kafeen på Lillestrøm Kultursenter