Back

Webinar: Grep mot dårlig forhandlingskompetanse

Sturla Vik-Vestby

Sturla Vik-Vestly, partner i Advokatfirmaet Responsa AS, er spesialist i forhandlinger

 

B2B-forhandlinger kan bli i en dyr lærepenge for mange. Dårlige forhandlinger kan knuse verdier.

Studier vise at store verdier blir liggende igjen på forhandlingsbordet.

For å bidra til økt kompetanse og verdiskaping, tilbys alle Kunnskapsbyens medlemmer å delta på et gratis webinar mandag 13. mai 2024 kl. 09.00 – 10.00.

Forskning viser at opptil 40 prosent av mulig verdiskaping i forhandlinger aldri blir realisert. Årsaken kan være at forhandlinger og forhandlingskompetanse ikke er en integrert del av bedriftens verdikjedetenkning, og dermed investeres det ikke i forhandlingskompetanse.

Det kan, som studier viser, være en dyr lærepenge for alle som forhandler for å skape verdier. Undersøkelser viser nemlig at investering i forhandlingskompetanse kan gi en ROI (Return of Investment) på opp til 400 prosent.

Suksesskriterier for verdiskapende forhandlinger

Foredragsholder er Sturla Vik-Vestly. Han er partner i Advokatfirmaet Responsa AS, og arbeider til daglig med norsk og internasjonal kontraktsrett, entreprise og tvisteløsning. Han har siden 2008 spesialisert seg innen forhandlinger og har siden 2012 undervist, holdt foredrag, kurs og workshops for næringsliv og myndigheter. Han underviser også på universitet/høyskoler.

I 2021 ga han ut en lærebok innen Kommunikasjon og forhandlingsforståelse som brukes som pensum på universitet/høyskole. Vik-Vestly har også ansvar for undervisning og opplæring av landets advokater og jurister innen effektiv kommunikasjon i forhandlinger i regi av Juristenes Utdanningssenter og Advokatforeningen.

Webinaret har tittelen «Fem suksesskriterier for vellykkede forhandlinger». Her har du mulighet til å lære mer om hva som gjør at forhandlinger mislykkes, mulige løsninger på dette og samtidig får en innføring i hva som skal til for å forhandle trygt, verdiskapende og konfliktløsende.

Følger opp med heldags workshop

For de som vil lære mer, har Kunnskapsbyen Lillestrøm oppfølgeren klar. Vi vil invitere til en heldags workshop med forhandlingstrening, tirsdag 4. juni 2024 på X Meeting Point.

Her vi Sturla Vik-Vestly følge opp det som ble presentert på webinaret med en praktisk workshop og gi deltakerne gode verktøy som kan brukes fra første dag. Gjennom denne workshopen får du muligheten til å lære av en av de beste og få masse påfyll som setter deg i stand til å forhandle trygt og verdiskapende.

Kunnskapsbyen Lillestrøm vil sende ut en egen invitasjon til denne workshopen, men allerede nå kan det opplyses at det er begrenset antall plasser (kun 24 stk) og at påmeldingsfristen er torsdag 23. mai 2024.

Påmelding til: rolf@kunnskapsbyen.no

Påmeldingsfrist: 10.mai 2024

Lenke for streaming sendes ut etter påmeldingsfristen.

Starttid

09:00

13. mai 2024

Avslutningstid

10:00

13. mai 2024

Adresse

Webinar