Project Description

Business Lillestrøm

Business Lillestrøm er et «Business Center» for deg som er gründer – enten du allerede driver egen virksomhet eller har lyst til å starte. Business Lillestrøm eies av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Selskapet ble etablert våren 2015 i et samarbeid mellom Kunnskapsbyen Lillestrøm, Lillestrøm kommune, Etablerertjenesten i Akershus og Kjeller Innovasjon. Business Lillestrøm har som målsetting å øke antall nyetableringer for å bidra til ytterligere vekst i næringslivet innenfor vår region.

Norge har plass til mange flere gründere med gode og levedyktige prosjekter. Erfaring viser at de fleste nyetablerere trenger hjelp til å bygge nettverk, øke kunnskap, finansiering og ikke minst ha et sted å være.

De to første årene holdt Business Lillestrøm til ved Torvet i Lillestrøm. Etableringen ble en kjempesuksess, med over 50 selskaper igjennom, fram til veksthuset høsten 2017 flyttet inn i større og bedre lokaler i 1. etasje i Storgata 7.

Hos Business Lillestrøm kan du som allerede har en liten virksomhet og ønsker deg et arbeidsfellesskap leie kontorplass. Dette er også stedet for deg som har en idè og har sterk lyst til å utvikle et forretningskonsept. Konseptet/produktet må ha et marked og du må ha gjennomføringsevne og selgeregenskaper. Business Lillestrøm byr på veiledning, kursing, fellesskap og nettverksbygging.

Her møter du andre nyetablerere som du kan dele kunnskap og kompetanse med. Et sammensatt miljø skape mye intern læring og fremskynder utviklingen av selskaper. Det er derfor en forutsetning at du har lyst til å bidra i fellesskapet. Kunnskapsdeling står sentralt hos oss.

KONTAKTPERSON:

Marit Heiberg – telefon 928 63 622 / marit@kunnskapsbyen.no

FACEBOOK
www.facebook.com/businesslillestrom/

Gå til nettside

Siste nyheter