Project Description

Lillestrøm Eiendomsforum

Lillestrøm er en kompakt by i kraftig vekst, som ligger midt mellom hovedstaden Oslo og hovedflyplassen Oslo Lufthavn. I dette beltet er Lillestrøm et naturlig midtpunkt, med en rekke spennende forsknings- og innovasjonsmiljøer, bedrifter, servicetjenester og gode livsarenaer for innbyggere, tilflyttere og besøkende.

Lillestrøm kommune er Norges niende største kommune og består både av landarealer, tettsteder og knutepunktet Lillestrøm by. På fem minutter fra stasjonen kan du gå til en rekke restauranter, butikker og kulturarenaer. Moderne kontorlokaler er både i prosjektfase og under bygging tett på kollektivknutepunktet og flere leilighetsbygg er i ferd med å reise seg. Om du foretrekker å bo i egen villa eller rekkehus med hage, byr Lillestrøms hagebyer på det. Togene går uansett hyppig – og bringer deg til Oslo på 10 minutter og til flyplassen på 12 minutter.

Nettverket Lillestrøm Eiendomsforum består av 32 eiendomsutviklingsselskaper og er en aktiv pådriver for å øke den positive aktiviteten i Lillestrøm sentrum. Kunnskapsbyen koordinerer nettverket og vi ser det som avgjørende at de som eier og bygger byen har møteplasser for å utveksle erfaringer, samordne initiativer, øke kompetansen på byutviklingstrender etc.

Nettverket har en jevn dialog med kommunen som planmyndighet, med særlig fokus på god og bærekraftig byutvikling. Sammen arbeider vi for å skape en by for framtida, basert på sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft.

KONTAKTPERSON
Prosjektleder Marit Heiberg (Kunnskapsbyen Lillestrøm)

STYRET I LILLESTRØM EIENDOMSFORUM
Knut Løken (Linstow)
Kathinka Lien Augustine (Stor-Oslo eiendom)
Maren Bjerkeng (Aspelin Ramm)
Pål Sindre Amundsen (Nedre Romerike)
Tormod Søbyskogen (AF-gruppen, var ikke til stede da bildet ble tatt)

SWOT ANALYSE
Høsten 2015 gjennomførte vi en SWOT-analyse av næringslivet i Skedsmo kommune. Hele 29 bedrifter stilte mer enn villig opp på dette med stort engasjement for byen.

Se oppsummeringen av analysen her

Siste nyheter