Back

Ny møteplass for næringsdrivende

Fratelli Ristorante og Kunnskapsbyen Lillestrøm går sammen om å starte opp et nytt treffsted for næringslivet.

Fratellis restaurantsjef Carlos Antunes håper riktig mange vil delta på businesslunsjen. Foto: Ine Foss

Næringslivet i Lillestrøm har savnet en uformell møteplass. Sammen med Fratelli Ristorante, tar derfor Kunnskapsbyen initiativ til å samle næringslivet i byen til en felles lunsj.

– Vi håper dette kan videreføres som en fast møteplass siste torsdag i måneden. Her er du velkommen inn, enten du vil møte kjente, dele en matbit eller diskutere forretninger, sier Kunnskapsbyens prosjektleder Ine Foss, som håper mange vil benytte seg av tilbudet.

Klart for første lunsjtreff
Sammen med Fratelli-eier Per Ivar Hansen inviterer hun til første lunsjtreff torsdag 28. februar. Det blir servert en variert lunsjbuffet mellom kl. 11 og 13, til en fast pris på 150 kroner.

Her kan du møte opp når det passer best for deg. Har du ikke tid til mer enn 20 minutter før du må løpe videre, så kan du likevel rekke en matbit og noen gode samtaler.

– Når det blir varmere i været vil vi utvide med frokost på uteserveringen om oppslutningen er god, sier Per Ivar Hansen.

Vil utvikle konseptet
På sikt ser initiativtakerne for seg å legge opp til korte innspill med faglig tematikk, åpne diskusjoner eller «Tech talks». Businesslunsj-konseptet må utvikles sammen med deltakerne.

– Vi håper mange benytter seg av tilbudet og møter opp 28. februar for en hyggelig og uformell lunsj med gode samtalepartnere. Ta gjerne med en eller flere kollegaer, oppfordrer Fratellis restaurantsjef Carlos Antunes.