Back

Nyansatt lagde ny storstue hos Business Lillestrøm

Det store samlingsrommet til Business Lillestrøm i Storgata 7 er oppgradert med nye farger og tidsriktig innredning.

Det gamle “klasserommet” er erstattet av en mer kafépreget storstue.

Det gamle klasserompreget er erstattet med et langt mer moderne og innbydende kafémiljø. Primus motor bak denne forvandlingen er Elisabeth Reymert. Den driftige damen er fra årsskiftet ansatt som administrasjonssekretær hos Business Lillestrøm.

Elisabeth som har lang administrativ erfaring fra Fotballforbundet, Håndballforbundet og LSK Kvinner var ikke redd for å gå på en ny utfordring, hos Lillestrøms sentrale veksthus for oppstartsbedrifter.

– Jeg trives veldig bra. Det er kjempespennende å få jobbe med lokale gründere, sier hun.

Daglig leder Marit Heiberg i Business Lillestrøm er glad hun har fått en ny medarbeider til å bistå seg.

– Det er mange små og store spørsmål som dukker opp når du drifter et veksthus med et trettitalls gründere og oppstartsbedrifter, forteller hun.

Det kan dreie seg om alt fra papir i printeren eller lyspærer som har gått, til visning av lokalene for mulige leietakere og inngåelse av leiekontrakter. Som utleier av lokaler er det også viktig at Business Lillestrøm passer på å følge opp smittevernsbestemmelser.

– Elisabeth er en ryddig og foretaksom dame, som bidrar til et trivelig miljø og effektivt tar tak i små og store utfordringer og muligheter, sier Marit Heiberg.