Back

Bymisjon-gave fra Lillestrømkonferansen

I stedet for å gi en ekstra oppmerksomhet til talerne under Lillestrømkonferansen, ble det i år gitt en gave til Kirkens Bymisjon i Lillestrøm.

Terje Holstad benyttet sjansen til å vise Anita Orlund og Trine Ullereng den flotte eiendommen til Kirkens Bymisjon i Lillestrøm.

– Vi ville gi pengene til noen som virkelig fortjente en påskjønnelse. Og da var Kirkens Bymisjon et åpenbart valg. Vi nyter alle godt av den jobben de gjør i byen vår, påpeker administrerende direktør Anita Orlund i Kunnskapsbyen Lillestrøm og LillestrømBankens samfunnskontakt, Trine Ullereng.

Fungerende virksomhetsleder Terje Holstad strålte som en sol, da han fikk overrakt sjekken på 5.000 kroner fra Lillestrømkonferansen.
– Tusen takk! Dette er nok til å dekke alle utgiftene til Bymisjonens store grillfest, som vi arrangerer den 21. juni, sier han.

Hyggelige matpriser
Holstad – som også er arbeidsleder for arbeidslaget og for kafeen – spontaninviterte damene på en rundtur i Bymisjonens flotte lokaler. Han viste dem også kafeen i underetasjen.
– Se her, den nye kafeen er blitt en virkelig fin møteplass, sier han med en sveipende håndbevegelse.

Og her er det slettes ikke dyrt å spise. Du får du kjøpt en fullgod middag for bare 15 kroner.

Anita Orlund og Trine Ullereng fikk en stående invitasjon fra Terje Holstad om å komme og spise middag hos Kirkens Bymisjon i Lillestrøm.

Trenger flere ryddejobber
Arbeidslaget til Kirkens Bymisjons er ute to dager i uken – uansett vær og vær og føreforhold – for å holde Lillestrøms gater rene for søppel og skrot. Nå er de på jakt etter nye oppdrag.
– Vi skulle gjerne hatt flere ryddejobber, slik at vi kunne drive tre dager i uken, sier Holstad.

Han forteller at arbeidslaget får mye positiv oppmerksomhet for den jobben som gjøres.
– Og det bidrar til å gi stolthet og selvrespekt, sier han.

Kirkens Bymisjon i Lillestrøm samarbeider med lokalt næringsliv, NAV Skedsmo, NAV tiltak Akershus, Helsedirektoratet, Arbeids- og velferdsdirektoratet, samt private stiftelser som Scheiblers stiftelse og Gjensidigestiftelsen.