Back

Flyttet jobben til Lillestrøm

Felleskjøpet Agri og KRUS er strålende fornøyd med plasseringen av sine nye hovedkontor, i Lillestrøms attraktive bymiljø. For begge virksomhetene er kort vei til resten av verden også viktig.

Felleskjøpet Agri flytter inn i nytt hovedkontor i Depotgata i 2014. Og i fjor innviet Kriminalomsorgens utdanningssenter KRUS sine nye lokaler i Solheimsgata.
Det har de ikke angret på. Som knutepunkt, midt mellom hovedflyplassen og hovedstaden, er Lillestrøm blitt Norges mest sentrale lokasjon. Lillestrøm stasjon er landets trede travleste jernbanestasjon. Bussterminalen vegg-i-vegg har hyppige avganger i alle retninger i regionen.

Trives bynært
I tillegg er veiforbindelsene til og fra Lillestrøm meget god – og så er jo Lillestrøm kåret til Norges sykkelby, med bysykler utplassert og egne sykkelveier i byen.
– Vi er fornøyd med bygningen, fornøyd med å ha det bynært og vi er fornøyd med transporten og muligheten til å komme hit, sier direktør Hans-Jørgen Brucker i KRUS, som flyttet virksomheten fra Teisen til nye lokaler ved Stortorvet – i kjernen av Lillestrøm sentrum.

Nær ekspertise
Trond Østby, som er markedssjef i Felleskjøpet Agri, understreker også nærheten til gode kollektive kommunikasjonsløsninger som en avgjørende faktor for at Lillestrøm ble valgt.
– Vi har 1600 ansatte rundt om i landet. Da må det være enkelt å komme ut og komme hit, sier han,
Det aller viktigste for Felleskjøpet har likevel vært å etablere det nye hovedkontoret i nærhet til kompetanse.
– Dette er et område som er i vekst og som er opptatt av kunnskap, teknologi og utvikling, påpeker Østby