Back

Trangt om plassen på næringslivslunsj

Den første næringslivslunsjen i Lillestrøm trakk 119 betalende deltakere, viser den endelige opptellingen hos Fratelli Ristorante.

– Dette blir Fratelli gjerne med på videre, sier Per Ivar Hansen.

– Dette var over all forventning. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger, sier en strålende fornøyd restauranteiere, Per Ivar Hansen.

Prosjektleder Ine Foss hos Kunnskapsbyen – som står bak arrangement – gikk også rundt med et bredt smil: – Jeg gleder meg til å se alle sammen igjen om en måneds tid. Og da må det gjerne komme enda flere, sier hun.

Gjentar suksessen
Foss og Hansen vil følge opp med tilsvarende arrangement den siste torsdagen i hver måned, utover våren. Per Ivar Hansen lover å beholde prisen på 150 kroner for lunsjbuffeten.

– Dette er god reklame for oss. Vi er fornøyd om det bare går rundt, sier Fratelli-eieren, som innrømmer at han var spent på oppmøtet.

Det var ingen bindende påmelding til lunsjtreffet for næringslivet, så det var en del usikkerhet rundt antallet spisegjester: – Vi fikk en antydning på interessen gjennom Facebook, så vi bestemte oss for å lage mat til 100 gjester. Da hadde det vært litt krise om det bare hadde kommet 20, sier han.

En uformell møteplass
Ine Foss er opptatt av at næringslivslunsjen skal være en uformell møteplass for næringslivet i Lillestrøm.

– Dette skal være et sted å skaffe seg nye forbindelser og pleie kontakt med kjente. Det er ikke en salgsarena, understreker hun.

Foss ønsker å utvikle businesslunsj-konseptet sammen med deltakerne. Hun er åpen for å ta tak i ulike tema som angår byens næringsdrivende.

– Jeg tror det er viktig å beholde det uformelle preget for dette næringslivstreffet, men jeg tar gjerne imot innspill på tematikk eller aktiviteter som er av bred interesse, sier Ine Foss.