Back

Venter storinnrykk på Lillestrømkonferansen

Etter kjempesuksessen i fjor, ser det ut til at årets Lillestrømkonferanse blir en enda større suksess. Og på torsdag braker det løs, med 120 flere deltakere enn i fjor.

Lillestrøm kultursenter er forberedt på storinnrykk når Lillestrømkonferansen holdes for andre gang.

– Vi har nærmere 330 påmeldte, forteller Kristin Uvaag Tufte som er Kunnskapsbyens prosjektleder i Lillestrømkonferansen.
Lillestrømbanken og Kunnskapsbyen Lillestrøm, tok initiativ til den første konferansen i fjor. Hensikten med arrangementet var å løfte frem betydningen av et godt samspill mellom det offentlige, private næringsliv og utbyggere.
– Etter kjempesuksessen i fjor, bestemte oss for å gjøre det igjen. Målet med Lillestrømkonferansen er å bygge synlighet og skape begeistring for Lillestrøm-regionen, sier Tufte.

Attraktivt å etablere seg
Med sin enormt sentrale beliggenhet, er Lillestrøm dømt til vekst, noe kran-skogen over byen er et godt bevis på. Kunnskapsbyens rolle er å bidra til vekst i næringslivet, ikke minst ved at flere store kunnskapsarbeidsplasser får øynene opp for at Lillestrøm er et attraktivt sted å etablere seg.
– Folk er opptatt av byutvikling. Det ser vi helt tydelig gjennom den store interessen for konferansen. Det kommer mange utviklere. Næringsmeglere fra Oslo har også meldt seg på. Det viser at stadig flere er blitt oppmerksom på det som skjer i vår region, sier Kristin Uvaag Tufte.

Tuftet på bredt samarbeid
Hun synes årets konferanse har fått en spennende miks av dyktige foredragsholdere. Tufte er takknemlig for alle samarbeidspartnerne som har bidratt til å gjøre dette mulig. I tillegg til Lillestrømbanken, løfter hun frem Skedsmo kommune, Romerikes Blad, BDO, BORI, Linstow, Norges Varemesse, Novateur og SLM Revisjon.
– Når mange går sammen – og næringslivet og kommunen samarbeider – så kan vi få til mye. Det er denne konferansen i seg selv et godt eksempel på, sier hun.

Se video: Banksjef Berggreen i Lillestrømbanken og administrerende direktør Anita Orlund i Kunnskapsbyen Lillestrøm gleder seg til Lillestrømkonferansen: