Back

Boost for digitalisering og forretningsutvikling

June Ruud Oppøyen og Even Sand

June Ruud Oppøyen og Even Sand styrker Kunnskapsbyens ekspertise på endringsledelse, digitalisering, forretningsutvikling og partnerutvikling.

Kunnskapsbyen Lillestrøm utvider sin kompetanseplattform med ansettelsen av June Ruud Oppøyen og Even Sand som prosjektledere.

De tilfører organisasjonen ny og etterlengtet spisskompetanse. Med June og Even på plass, blir også gjennomsnittsalderen i staben senket betraktelig.

June Ruud Oppøyen (32) har flere års erfaring innen endringsledelse og digitalisering. Hun er bosatt på Sand ved Jessheim.

Even Sand (44) har en Master Internasjonal markedsføringsledelse og har jobbet med, strategiutvikling, funding og kommersialiering. Han er opprinnelig fra Bjørkelangen og er nå bosatt i Fetsund.

Medlemsservice

For Kunnskapsbyens medlemsbedrifter kommer June til å bli et kjent ansikt. Småbarnsmoren, som har en datter på to år, vil få hovedansvaret for å videreføre Kunnskapsbyens daglige medlemsservice.

Hun har utdanning og bakgrunn fra organisasjonsutvikling, HR og ledelse. June har de siste årene fokusert på digitaliseringsprosjekter.

Fra tidligere har hun seks års ledererfaring fra treningsindustrien.

Eiendom og gründerfunding

Even Sand (44) er gift med en glad sørlending og har to unge sønner som begge er LSK-patrioter på sin hals. Han har en master Internasjonal markedsføringsledelse og har bakgrunn fra bank og finans, med vekt på forretningsutvikling, digitalisering, markedsføring og partnerutvikling.

Han går inn som prosjektleder i Lillestrøm Eiendomsforum og vil også engasjere seg i satsingen på lokal finansiering for gründere. Som tidligere gründerkonsulent innenfor kommersialisering, strategiutvikling og funding, er Even godt skodd for denne jobben.

Han har tro på Kunnskapsbyens smarte kobling av ulike aktører, vil ha en bærekraftig effekt for regionen: – Prosjektene som Kunnskapsbyen arbeider med har potensial for å skape stor vekst. Dette er også med på å plassere Romerike og næringslivet vårt i tetsjiktet innen flere innovative bransjer.