Back

Ny samarbeidspartner for Business Lillestrøm

Anette Gangnæs og Kapil Kumar

Anette Gangnæs hos Business Lillestrøm gleder seg over å få Kapil Kumar og Sparebank 1 Forretningspartner Østlandet med som hovedpartner for gründerhuset.

Regnskapsbyrået Sparebank 1 Forretningspartner Østlandet har inngått en treårsavtale som ny partnerbedrift for gründerhuset Business Lillestrøm.

 

Kapil Kumar som er teamleder for regnskap hos Sparebank 1 Forretningspartner Østlandet, ser dette som en fantastisk mulighet til å komme tettere på et yrende oppstartsmiljø.

– Vår området «peaker» på toppen av nyetableringsstatistikken. Å få anledning til å bli en del av Business Lillestrøms kompetanseteam har stått på ønskelista mi i ett år nå, forteller han.

Anette Gangnæs, daglig leder av gründerhuset Business Lillestrøm, er glad for å ha fått en solid regnskapspartner med på laget.

– Vi jobber med et eget gründerløp for våre oppstartsbedrifter. Her er regnskap et helt sentralt element, sier hun.

Kumar har også sine personlige grunner til å være opptatt av å støtte opp om det lokale oppstartsmiljøet. Han har selv vært gründer for et rekrutteringsselskap, som han solgte seg ut av etter fem år.

Han tror partnerskapet med Business Lillestrøm også åpner muligheter for et engasjementet som vil være bra for markedsføringen av egne tjenester.

– Gründerhuset har et godt vertskap som tilbyr tilgang på et på kompetanse hos partnerbedriftene. Vi ønsker å bli en god støttespiller på regnskap for gründerbedriftene, sier Kapil Kumar.