Back

Stiller opp for Kirkens Bymisjon

Med ordføreren i spissen, stiller Kunnskapsbyen, Lillestrømbanken og en rekke næringslivsaktører seg bak en kronerulling til årets TV-aksjon.

Lillestrømbankens Trine Ullereng, her sammen med tidligere virksomhetsleder Terje Holstad, forteller at bedriftene er positive til å stille opp for Kirkens Bymisjon.

Ordfører Ole Jacob Flæten har til og med tatt fram gamle ferdigheter fra folkeskolen – for å strikke skjerf til støtte for TV-aksjonen for Kirkens Bymisjon.

Han er også opptatt av å synliggjøre næringslivets deltakelse – og har alliert seg med samfunnskontakt Trine Ullereng i Lillestrømbanken for å kunne stille et solid lag av  næringslivsaktører, til å gjennomføre en lokal telefonaksjon.

Telefonaksjon 18. oktober
– Vi tjuvstarter på årets TV-aksjon allerede torsdag 18. oktober. Da samler vi hele laget hos Kirkens Bymisjon i Nesgata for å ta en ringerunde etter lunsj, forteller Trine Ullereng, som har tatt på seg oppdraget som næringskontakt for årets TV-aksjon.

Med seg på ringelaget har hun – i tillegg til næringslivsfolk – også politikere og kommuneansatte.

– Jeg har bare møtt velvilje. Alle har vært positive til å stille opp for Kirkens Bymisjon. Og jeg sier heller ikke nei til å ta med flere om de sender meg en epost om det, sier hun.

I april var Trine Ullereng også med på å overrekke en gave fra Lillestrømkonferansen til Kirkens Bymisjon i Lillestrøm.

Verdifullt engasjement
Hos Kunnskapsbyen Lillestrøm har prosjektleder Rolf Andresen tatt på seg oppgavene som representant i ringepanelet.

– Det bør ikke komme som noen overraskelse på våre medlemmer og nære samarbeidspartnere om de får en telefon fra oss denne dagen, sier han.

Virksomhetsleder Eivind Johnson Meltvik i Kirkens Bymisjon er takknemlig for det store engasjementet hos næringsdrivende i Lillestrøm.

– Pengene fra selv innsamlingsaksjonen er selvfølgelig helt avgjørende for oss. Lokalt her i Lillestrøm, er det også veldig viktig å oppleve at næringslivet bryr seg om oss. Det gjør det lettere for oss å skaffe oppdrag til arbeidslaget, sier han.