Back

Internet of Things på Hjernekraft fra Kjeller

Tema for årets Hjernekraft fra Kjeller-konferanse er Internet of Things (IoT) og Big Data. Det blir en dag spekket med spennende foredragsholdere.

Dette er Kjellermiljøets store teknologi og innovasjonsdag. Hjernekraft fra Kjeller er en fremtidsrettet konferanse med fokus på forskning, teknologi og innovasjon. Administrerende direktør Kunnskapsbyen Lillestrøm, Anita Orlund, er moderator for konferansen som i år har samlet et imponerende knippe med kunnskapsrike ledere.
Hans Dahlberg, Vice President I Telia Global IoT Solutions vil vise hvordan Internet of Things skaper nye forretningsmuligheter. Han følges opp av daglig leder i Datek Wireless, Espen Westgaard, som har en brennende interesse for bruk av teknologi til å effektivisere og forenkle hverdagen.

Biotek-basert næring
Spennende blir det også å høre professor Tormod Fladby fra Akershus Universitetssykehus fortelle om tidlig-diagnostikk og intervensjon ved demenssykdom, samt nye muligheter for diagnostikk, behandling og biotek-basert næring.
Konferanseprogrammet inneholder også følgende rekke av solide foredragsholdere:

  • Heidi Arnesen Austlid, administrerende direktør IKT Norge
  • Johanna Staaf, direktør Telenor Venture
  • Mariann Ødegård, administrerende direktør Kjeller Innovasjon
  • Nils Morten Husby, administrerende direktør Institutt for energiteknikk

Mer om konferansen
Ordfører Ole Jacob Flæten i Skedsmo kommune åpner konferansen, som innledes av statssekretær Lars Jacob Hiim i Nærings- og fiskeridepartementet.
Sett av datoen 12. oktober 2016. Klokken 11.30 møtes vi i Stjernesalen på Lillestrøm Kultursenter.
Arrangementet er gratis.

Påmelding og fullstendig program finner du på nettsiden til Hjernekraft fra Kjeller.