Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Akershus fylkeskommune arrangerer Road Show Clean Fuels på Norges Varemesse 5. desember, med OREEC som samarbeidspartner.

Road Show Clean Fuel setter fokus på hvordan lokale, regionale, nasjonale myndigheter og næringslivet kan samarbeide om å få fortgang i omstillingen til alternative drivstoff og øke tempoet i bruken av hydrogen, el og biogass.

Konferansen som er et side-event til Evolve Arena, samler regionale politikere og fremtredende internasjonale foredragsholdere. Samferdselsminister Jon Georg Dale er invitert til å åpne eventet.

Arrangementet er en del av prosjektet Scandria2Act i EU-programmet Interreg Baltic Sea, og er basert på er en videreføring av et veletablert samarbeid mellom en rekke aktører i den nordlige delen av Scandria-korridoren, på aksen Oslo – Berlin.

Distribusjon av alternative drivstoff er et av prosjektets fokusområder. Dette arbeidet ledes av Akershus fylkeskommune.

Frist for påmelding er 30. november. Det er plass til 100 deltakere. Deltakelsen er gratis, men det er en no-show avgift på 500 kroner.

OREECs-medlemmer får også rabatt ved deltakelse på Evolve´s hovedkonferanse.