Back

Gratis seminar om pensjon

Duvi Pensjon inviterer medlemsbedriftene i Kunnskapsbyen til et gratis seminar om pensjon og privatøkonomi i Lillestrøm torsdag 15. november.

– Småting som du kan fikse på noen få minutter, kan gi deg opp til dobbelt så mye i pensjon, påpeker salgssjef i Duvi Pensjon, Bjørn Tore Haga.

Han har lang erfaring innenfor finansiell rådgivning, forsikring og pensjon. På seminaret vil han gi verdifulle råd om hvordan du kan få mest mulig ut av pensjonssparingen din og hvilke pensjonstabber du bør unngå.

Viktig å ta grep
– Det handler om hvilke grep du kan ta i dag for å få et bedre liv som pensjonist. Det verste er å ikke gjøre noe, sier Haga.

Espen Seidel som er investeringsansvarlig i Duvi Pensjon, vil på en enkel og klar måte forteller om sparing og privatøkonomi. Han har lang erfaring som investeringsforvalter innenfor aksjer, renter og råvarer.

Seidel har tidligere vært leder av Finansco Forvaltning AS og har vært med på å omstrukturere store virksomheter. Han er også en etterspurt rådgiver og foredragsholder.

Sterk kundevekst
Duvi Pensjon er en utfordrer i det norske pensjonsmarkedet, og har som mål å gjøre pensjon enklere, rimeligere og bedre for bedrifter og privatpersoner – eller «pensjon slik det burde være», som daglig leder Asbjørn Erdal formulerer det.

Selskapet har i løpet av kort tid fått over 15 000 pensjonskunder, noe han tar som en bekreftelse på at Duvis konsept har slått an. Duvi Pensjon har nylig flyttet inn i nyoppussede lokaler midt imot Lillestrøm kino.

Tid: Torsdag 15. november 2018, kl. 18.00-19.30 (kaffe og enkel bevertning i kafeen fra kl. 17.30)
Sted: Duvi Pensjon, Adolph Tidemands gate 55 i Lillestrøm.