Back

Cutting-edge technology – made in Norway

26. september arrangeres Norges største teknologi- og forskningsfestival – Cutting Edge – for femte år på rad, med inspirerende foredrag og debatter, lærerike workshops og spennende utstillere.

Crowdfunding guru: Serie-entreprenøren Jonathan Medved er en av Israels ledende høyteknologiske venturekapitalister. Han er grunnlegger av OurCrowd, som er verdens største equity crowdfunding-plattform for akkrediterte investorer.

OREEC er medarrangør og gleder seg til å lede spennende programbolker innen energi, smarte byer og cleantech.
– Gjennom å være en del av Cutting Edge, ønsker vi å promotere det fremste innen grønn teknologiutvikling i Norge. Mange er ikke klar over at Norge ligger i verdenstoppen innen områder som nullutslippsmobilitet, digitalisering og smarte strømnett. Det må vi gjøre noe med, sier Inga Blæsterdalen som er prosjektleder i OREEC.

Smeltedigel
Med sine 1400 deltakere er teknologifestivalen en viktig møteplass og utstillingsarena for innovative produkter, tjenester og forretningsmodeller.
Cutting Edge-festivalen er Norges største tverrfaglige og uformelle forretningssammenkomst for forskere, teknologiutviklere, gründere, investorer og politiske beslutningstakere. Det arrangeres som en del av Oslo Innovation Week.
– Dette er en glimrende mulighet til å møte de som bygger fremtidens industrier i Norge. Vi oppfordrer både entreprenører og øvrige teknologientusiaster til å sette av 26. september til en dag fullspekket av samfunnsnyttig teknologi og inspirerende foredragsholdere, sier Blæsterdalen.

Vitenskapelig oppdatering
Festivalen er også en lanseringsplattform for nye innovasjoner. Her presenteres de siste gjennombruddene i vitenskapen, og de mest spennende oppstartsselskapene som kommer ut av de norske forsknings- og teknologisamfunnene.
I programmet vil deltakerne blant annet få høre om Avinors planer for elektrifisering av sine passasjerfly, hvordan fornybar energi vil transformere energinettet og hvordan robotikk gjør kjøretøy til lands, lufts og til vanns både selvstyrte og smarte.

Folk stod i lang kø for å få anledning til å prøve «whiplash-simulatroren» med 3D-briller under fjorårets Cutting Edge Festival. Foto: Gorm Gaare

Ubegrenset potensial
Årets temaer er:
Future Planet (energi, cleantech og verdensrommet)
Future Society (smarte byer og transport, fremtidig mat, digitalt liv)
Future You (helse og medtech, forbedrende mennesker, hjerne og aldring)
Verdiskapingsmulighetene som ligger i ny kunnskap er nærmest ubegrenset. Festivalen vil vise hvordan vitenskap, teknologi og innovasjoner vil prege våre liv, økonomien, industrien og samfunnet fremover.
Et av de store trekkplastrene er crowdfundingguruen Jonathan Medved. Serieentreprenøren er en av Israels ledende høyteknologiske venturekapitalister. Han er grunnlegger av OurCrowd, som er verdens største equity crowdfunding-plattform for akkreditert investorer.

OREEC-rabatt
Som OREEC-partner får du 20% rabatt på festivalpass. (Bruk rabattkoden OREECCE17, legges inn i «Enter Promotional Code»).
Her finner du mer informasjon om program og påmelding til Cutting Edge-festivalen.