Back

Koronapandemien: – Kan min bedrift få støtte?

Onsdag 13. januar kommer SLM Revisjon til gründerfrokost hos Business Lillestrøm – for å orientere om koronastøtteordninger for bedrifter.

Den nye kompensasjonsordningen for næringslivet åpner 18. januar. Regjeringen har satt av 5 milliarder kroner til støtteordningen for bedrifter.

Men hvordan kan denne ordningen hjelpe din bedrift? Det kan du få svar på når Business Lillestrøm inviterer gründere og medlemmer i Kunnskapsbyen Lillestrøm til delta på en digital gründerfrokost onsdag 13. januar, fra klokken 9 til 10. Her får vi besøk av Anne Grethe Ruud Wirum og Erik Myhrer hos SLM Revisjon. De vil informere om ordningene.

Må ikke være gründer

– I og med at dette er en høyaktuell støtteordning for svært mange virksomheter, er Kunnskapsbyens medlemsbedrifter også invitert til å delta på gründerfrokosten, forteller prosjektleder Anette Gangnæs.

Erik og Anne Grethe, som begge er statsautorisert revisorer og partnere hos SLM Revisjon, er foredragsholdere på det digitale frokostmøtet «Koronapandemien – finnes en støtteordning for min bedrift?»

SLM-duoen vil dra en kort historikk, orientere om kompensasjonsordningen og ordninger med særskilt formål, samt andre økonomiske støtteordninger som tilskudd, lån og garantier.

Vil svare på spørsmål

– Hovedtemaet blir Kompensasjonsordning 2 for bedrifter som har hatt omsetningsfall. Ordningen omfatter også gründerbedrifter som har hatt omsetningsfall, forteller Erik Myhrer.

Han oppfordrer deltakerne til å delta aktivt underveis med skriftlige spørsmål. Anne Grethe Ruud Wirum vil ha hovedansvaret for å besvare henvendelser som kommer inn på chat-kanalen.