Back

Skryter av kjempetilbud til gründere

– Dette må du bare søke på! Gründer Lotta Våde i Kreftkompasset oppfordrer oppstartsselskaper til å søke opptak til Impact Startup.

Impact Startup som er backet av investeringsselskapet Ferd, er et akseleratorprogram for oppstartsselskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer.

Lotta Våde er inne i programmet nå – og skryter av tilbudet: – Vi har fått tilgang på en forretningsutvikler fem timer i uken til å hjelpe oss med det vi har behov for.

Hun forteller at Kreftkompasset har vært altfor lite opptatt av å ha fokus på salg.

– Vi har vært mest opptatt av å utvikle et godt tilbud om råd og veiledning til kreft-overlevere. For å drive dette må vi ha inntekter. Det vil vi jobbe mer med, slik at vi fortsatt kan tilby gode tjenester til brukerne våre, sier Lotta.

– Dette er noe for meg
Lotta Våde har i hvert fall klart å få Raymond Johansen i filmselskapet Starburst Stories til å bli nysgjerrig på startupprogrammet.

– Å få hjelp til å lage en god forretningsplan er noe jeg har behov for. Jeg vet hva jeg skal, men er usikker på hvordan, sier gründeren som allerede er i gang med å skrive søknad.

Neste år vil 30 utvalgte startups bli tatt opp i programmet. Men det haster med å søke. Fristen er allerede 17. november!

Praktisk forretningbistand
Gjennom seks måneder akseleratorprogrammet får kandidatene hjelp til å utvikle en bærekraftig forretningsmodell med strategier og verktøy for sosial- og miljømessig målstyring, finansiering og skalering.

Impact StartUp gir deg:

  • Ukentlig bistand fra forretningsutvikler
  • Konseptutvikling av virksomhetens hovedområder
  • Utvikling av det kommersielle og sosiale potensialet
  • Managementverktøy for måle og styre etter resultater
  • Kjennskap og forståelse av offentlig sektor
  • Tilgang til nettverk innen entreprenørskap og samfunnsinnovasjon
  • Kobling mot finansieringspartnere og potensielle kunder