Back

Vi søker to nye prosjektledere

Stillingsutlysning

Kunnskapsbyen er på jakt etter to nye kolleger.

Kunnskapsbyen Lillestrøm skal styrke staben. Vi er på jakt etter to prosjektledere innen grønn omstilling/næringsutvikling og innovasjon, by-/stedsutvikling.

Hos oss vil du bli en del av et unikt partnerskap i en næringsutviklingsforening med over 160 medlemmer fra næringslivet, oppstartselskaper, forskning, utdanning og offentlig sektor. Sammen arbeider vi for innovasjon og gode rammebetingelser for en fremtidsrettet næringsutvikling på Romerike.

Til begge stillingene søker vi kandidater som er løsningsorienterte og som kan ta selvstendig ansvar og drive prosjekter fremover. En viktig del av arbeidet vil også være å utvikle gode møteplasser for medlemmene våre.

Grønn omstilling og næringsutvikling

Kunnskapsbyen Lillestrøm søker en offensiv prosjektleder som skal være pådriver for god og bærekraftig byutvikling, som sekretariatsleder for Lillestrøm Eiendomsforum – et interessefellesskap for 30 eiendomsselskaper Lillestrøm. Prosjektlederen må også kunne delta i regionale innovasjons- og teknologiprosjekter.

Les mer om stillingen som Prosjektleder grønn omstilling og næringsutvikling

Innovasjon, by- og stedsutvikling

Vi søker også en prosjektleder som vil få ansvar for regionale innovasjons- og teknologiprosjekter hos Kunnskapsbyen Lillestrøm, innen områdene grønn omstilling, fornybar energi, helsenæring, sirkulær økonomi. Prosjektlederen må ha god forståelse for virkemiddelapparatet og næringslivets behov.

Les mer om stillingen som Prosjektleder innovasjon, by- og stedsutvikling

Søk innen 21. januar

Du har en sterk motivasjon for å utvikle gode relasjoner og skape resultater sammen med andre. Vi ser etter deg som er god til å kommunisere, holder deg faglig oppdatert og har et stort engasjement. Kan du i tillegg vise til gode resultater, oppfordrer vi deg til å søke.

Arbeidssted vil være sentralt i Lillestrøm, der Kunnskapsbyen nå er i ferd med å samle sine aktiviteter. 

Søknadsfrist er 21.01.2024

Spørsmål om stillingene? Kontakt gjerne Ine Foss i Kvikkere Hoder Rekruttering på 917 41 454.