Back

Bysyklene klargjort for en ny sesong

Bysykkelstasjonen på Kjeller er nå klar til å tas i bruk. Allerede fredag 13. april er det åpning av årets bysykkelsesong.

Kunnskapsbyens Anita Orlund var svært godt fornøyd da JCDecaux’s anleggsleder Erik Strengelsrud (t.h.), Inge Kjær og Rune Olstad satte opp den nye sykkelstasjonen på Kjeller høsten 2017.

Kunnskapsbyens markeds- og kommunikasjonskonsulent Anette Gangnæs er blant dem som gleder seg til bysykkelordningen er i gang igjen.

For 50 kroner får du et sesongkort som gir deg ubegrenset tilgang til syklene. Du kan bruke syklene så ofte du ønsker – inntil én time per gang. Sykkelsesongen vi vare til oktober/november – avhengig av været.

  • Les mer om bysykkelordningen på Skedsmo kommunes nettside

Sykkelstasjonen utenfor Kunnskapsbyens Hus ble åpnet 18. september 2017. Administrerende direktør Anita Orlund i Kunnskapsbyen Lillestrøm var svært glad for at Skedsmo kommune bevilget et ekstraordinært kommunalt tilskudd som gjorde det mulig å etablere Kjeller-stasjonen.

– Nå kan vi bruke våre egne krefter til å komme oss til togstasjonen, sa hun.

Slik gjør du det: Gå inn på bysykkel.org og tegn et abonnement. Sesongkortet får du tilsendt etter ca. en uke.

Det er også mulig å kjøpe en et tredagerskort, som koster 10 kroner. Tredagerskortet kan kjøpes på stasjoner som er utstyrt med bankkortterminaler.

Laster du ned mobilappen AllBikesNow vil du få en enkel oversikt over ledige plasser og ledige sykler. Appen kan lastes ned fra App Store og Google Play.