Back

Smart Mobility – den norske muligheten

Smart Mobility 2017 handler om megatrendene innen selvkjørende biler, digitalisering, drivstoff og batterier – og hvilke muligheter dette åpner for ny næringsvirksomhet i Norge.

7. september 2017 arrangerer OREEC (Oslo Renewable Energy and Environment Cluster) og Norges Varemesse en fagkonferanse og utstilling i Lillestrøm med temaet «Den norske muligheten: bærekraftig næringsutvikling innen transport.»

Fremtidens mobilitetssamfunn
Smart Mobility 2017 handler om å legge til rette for og å etablere næringsmuligheter for fremtiden. Ikke siden Henry Ford lanserte sin første masseproduserte familiebil har transportbransjen opplevd så raske endringer som i dag.
Smart Mobility 2017 vil gi den en forsmak på fremtidens mobilitetssamfunn, der lavutslippsløsninger, autonome kjøretøy og digitale plattformer er knyttet sammen et enkelt og brukervennlig system.
Smart Mobility 2017 er en arena for deg som lar deg fasinere av ny teknologi og som trigges av smartere, grønnere og mer effektive transporttjenester.

Imponerende konferanseprogram
OREEC-direktør Mali Hole Skogen og Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten ønsker velkommen til Smart Mobility-konferansen, der programmet innledes av fylkesordfører i Akershus, Anette Solli som vil fortelle om fylkeskommunes satsing på hydrogenbiler.
I tillegg til mange spennende utstillere, har Smart Mobility 2017 et imponerende konferanseprogram! Du finner mer informasjon, program og påmelding på nettsiden til Smart Mobility 2017

Velkommen som besøkende på Smart Mobility 7. september!