Back

Kunnskapsbyen trenger ny økonomansvarlig

Vil du bli med på laget vårt? Kunnskapsbyen Lillestrøm er på jakt etter en ny kollega innen økonomi, regnskap og administrasjon.

Vår økonomisjef har tatt på seg nye utfordringer – og vi klarer oss ikke uten en ny, fulltids medarbeider som har økonomi som sin hovedoppgave.
Kunnskapsbyen Lillestrøm holder til i Kunnskapsbyens Hus på Kjeller og har 13 medarbeidere som stadig er på farten i inn- og utland. Nå ser vi fram til å kunne ønske en ny, serviceinnstilt medarbeider velkommen i staben. Liker du å jobbe i team, ser muligheter og gjerne har forslag til gode løsninger, så kan det være deg vi er etter. Du er nysgjerrig og du liker ny teknologi.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være:
· Overordnet ansvar for økonomi og regnskap
· Løpende regnskapsførsel og avstemming av regnskapsposter
· Ansvarlig for lønn og rapportering til offentlige myndigheter
· Ansvar for gjennomføring av årsoppgjør og kontakt med revisor
· Utarbeidelse av budsjett og prognoser
· Prosjektregnskap og oppfølging mot budsjett
· Periodevis rapportering til styret
· Diverse kontor/arrangement administrative oppgaver

Vi ser deg også som en pådriver for at økonomifunksjonen skal ta i bruk automatiserte arbeidsprosesser. Du jobber strukturert, planlegger godt og har sterk gjennomføringsevne.

Dine kvalifikasjoner omfatter:
· Høyere økonomisk utdannelse, gjerne autorisert regnskapsfører
· Solid økonomi- og regnskapsforståelse og operativ erfaring med regnskap
· God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Er du på utkikk etter en variert arbeidshverdag, fylt av utfordrende arbeidsoppgaver – i tillegg til de faste rutinene – så er dette jobben for deg. Vi trenger en rask og stødig medarbeider som også kan ta noe kontoradministrasjonen og bistå med arrangementer.

Vi kan love deg en attraktiv arbeidsplass med dyktige kolleger og spennende samarbeidspartnere. Kunnskapsbyen Lillestrøm er navet i et unikt samarbeid mellom næringsliv, kunnskapsvirksomheter og kommuner. Gjennom nasjonale og internasjonale nettverk arbeider vi hver dag for å bidra til å etablere gode og fremtidsrettede arbeidsplasser i vår region. Vårt partnerskap omfatter over 200 virksomheter som jobber med by- og regionsutvikling, fornybar energi og helseteknologi.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Beate Stenby på 934 89 644.