Back

Går tett på nye Lillestrøm

Nå vil vi ta byutviklingen på pulsen! Et nytt nettmagasin vil følge fremveksten av Lillestrøm som et grønt, urbant og fremtidsrettet sted – der moderne mennesker vil trives med å bo og arbeide.

Klikk på bildet for å komme til det nye nettmagasinet.

Sammen med Lillestrøm Eiendomsforum og Skedsmo kommune har Kunnskapsbyen Lillestrøm tatt initiativ til å starte et nytt nettmagasin om byutvikling. Byen skal være den sentrale møteplassen der innbyggerne trives og næringslivet blomstrer!
Det nye nettmagasinet vil ta pulsen på byen og fortelle deg hva som skjer.

Fremtidsbyen tar form
Tomter reguleres og utbyggerne ser på framtidas prosjekter. Nye, moderne kontorbygg er under oppføring. Bedrifter er på vei inn – og med dem følger det også behov for nye ansatte.
Lillestrøm har allerede mange spennende prosjekter på beddingen. Er du interessert i fremtidens Lillestrøm, må du følge med!
Hva skal bygges, og av hvem? Hvor skal det bygges og hva skjer med de grønne byrommene i de ulike bydelene? Nettmagasinet vil også fortelle hva som skjer med veiene, toget, bussen og varetransporten.

– Send med gjerne tips om saker vi bør ta opp i nettmagasinet, oppfordrer Kunnskapsbyens prosjektleder Kristin Uvaag Tufte.

Har du forslag til saker vi bør omtale vil vi gjerne at du tar kontakt med Kunnskapsbyens prosjektleder Kristin Uvaag Tufte.

– Del de god nyhetene!
Er du blant de heldige som har fått tilsendt magasinet? Da må du også være flink å dele det med andre som er opptatt av byutvikling.
– Vi håper de som mottar den første utgaven kan videresende og bidra til god spredning, slik at alle som er interessert kan få muligheten til å følge dette magasinet, sier Kunnskapsbyens direktør Anita Orlund.

Du kan sikre deg neste utgave av nettmagasinet på Kunnskapsbyens forside (fyll ut skjemaet som ligger litt nedenfor midten på siden).