Back

Snøhetta-gründer til Lillestrømkonferansen

Sivilarkitekt og æresdoktor ved NTNU, Kjetil Trædal Thorsen, kommer til Lillestrømkonferansen 2018 for å fortelle om trender i byutviklingen.

Forbrukerpasjonist Dorte Wimmer.

Thorsen var med og startet det verdenskjente arkitekturfirmaet Snøhetta, som blant annet er kjent for Alexandria-biblioteket i Egypt, det nye Operahuset i Oslo og nye Times Square i New York.
22. mars kommer han til Lillestrøm for å dele av sin kunnskap og erfaringer. Kjetil Trædal Thorsen har et brennende engasjement for design – og er en fantastisk inspirerende taler.

Får prestigepris
«Forbrukerpasjonist» og direktør for Retail Institute Scandinavia, Dorte Wimmer, har også bekreftet sin ankomst til Lillestrømkonferansen. Hun er ekspert på detaljhandel og forbrukeradferd, og skal holde foredrag om fremtidens forbruker.
Lillestrømkonferansen får også en ny attraksjon. Utdelingen av Skedsmo kommunes Arkitektur og byutviklingspris (tidligere «Byggeskikkprisen») vil få en fremtredende plass i programmet.

Lillestrømkonferansen ventet storinnrykk fra hele Nedre Romerike.

Løfter regionen
Lillestrømkonferansen har etablert seg som den viktige møteplassen for næringslivet i Oslo Regionen. Den klare intensjonen med konferansen er å bygge stolthet og synlighet for regionen, og få flere kunnskapsbaserte bedrifter til å etablere seg her.
For ytterligere å bygge opp under de gode relasjonene og bransjeoverskridende samarbeidet, blir det også en skikkelig jubelkveld etter konferansen, med festmiddag og underholdning.
Landskaps- og byutviklingsstudenter får tilbud om en egen dagpakke til spesialpris.

Lillestrømkonferansen er et resultat av et tett samarbeid mellom LillestrømBanken og Kunnskapsbyen Lillestrøm. Konferansen arrangeres nå for tredje år på rad.