Back

Stor sommeropplevelse for unge forskerspirer

Forskerfabrikken inviterer til spennende sommerkurs i Kunnskapsbyens Hus – for barn som skal begynne i 5.-, 6.- eller 7.-klasse til høsten.

Les mer i denne invitasjonen

Forskerfabrikkens Sommerlab arrangeres i Kunnskapsbyens Hus i ukene 26, 31, og 32. Ukeskursene byr på naturvitenskap på en helt ny måte. På årets Sommerlab skal deltakerne gjøre eksperimenter, bygge maskiner, forske og løse en kriminalsak.

Bli med på en av Norges beste sommerskoler – stappfull av forskeropplevelser barna sent vil glemme. Gjennom en actionfylt uke skal vi eksperimentere og utforske naturvitenskapens spennende verden.

Naturvitenskap blir gøy gjennom spennende aktiviteter. Deltakerne skal utforske elektriske kretser, fornybar energi og kjemiske reaksjoner. Kursinnholdet er det samme som i 2020. Alle kursdager inneholder eksperimenter, fysisk aktivitet og morsomme oppgaver. Og alle deltakerne får:

  • T-skjorte
  • Forskerutstyr
  • Solcellebil

Sommerlaben arrangeres i Kunnskapsbyen Hus på Kjeller mandag-fredag kl. 09–15 i ukene 26 (28. juni–2. juli), 31 (2.–6. august) og uke 32 (9.–13. august), med plass til 26 deltakere i hver uke.

  • Deltakeravgiften er kr. 2995.
  • Påmelding åpner 17. februar. Mer informasjon og påmelding på www.sommerlab.no

Velkommen til en kreativ og lærerik forskeruke!