Back

50 selskaper til nå!

Business Lillestrøm ble etablert våren 2015 i et samarbeid mellom Kunnskapsbyen Lillestrøm, Skedsmo kommune, Etablerertjenesten i Akershus og Kjeller Innovasjon. Business Lillestrøm eies i dag av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Selskapet har som målsetting å øke antall nyetableringer for å bidra til ytterligere vekst i denne regionen. Vi holder til i meget sentrale lokaler rett ved Torvet i Lillestrøm. Vi tilbyr ulike type plasser slik at her kan du leie plass og ta del i et spennende fellesskap – enten du har lyst til å starte opp egen virksomhet, eller allerede er i gang.
I løpet av de to første årene har over 50 selskaper vært innom Business Lillestrøm – så her skapes det virkelig arbeidsplasser! I dag er det 22 selskaper og 27 personer som har sin base her. De som har flyttet ut har enten samlokalisert seg eller vokst i egen bedrift og flyttet inn i større lokaler i Lillestrøm. Noen har også flyttet til Oslo.
Det er gledelig å se at oppslutningen om senteret øker og at byen Lillestrøm er i ferd med å bli stolt av Business Lillestrøm. Pågangen på leietakere er god – og viser at det er behov for et slikt tilbud.
Har du en drøm? Velkommen til Business Lillestrøm!
www.businesslillestrom.no