Back

Feirer gründerskap med StartUp festival

Lillestrøm kommunes nye ordfører, Kjartan Berland vil stå for den offisielle åpningen av StartUp festivalen, på Lillestrøm Lobby 24. oktober.

Han ønskes velkommen av Kunnskapsbyens leder Inger-Lise M. Nøstvik som også vil orientere om utfordringen som festivalen tar opp: Hvordan kan vi styrke og utvikle en sterk kultur for innovasjon og gründerskap på Romerike?

Her får vi møte erfarne gründere, rådgivere og samfunnsaktører som alle er eksperter på ulike sider av bedriftsetablering.

Omfattende program

Etter lunsj kommer får vi besøk av kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik. Han vil ha et eget gründertreff med lokale oppstartsbedrifter.

Sigbjørn Gjelsvik
Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik vil ha et eget gründertreff med lokale oppstartsbedrifter.

Festivalen vil, i tre dager til ende, ha fullt fokus på innovasjon og gründerskap, der innsikt og inspirasjon, samt kunnskaps- og erfaringsdeling vil stå i sentrum.

Festaften i Stjernesalen

Avslutningsarrangementet holdes i Stjernesalen, i Lillestrøm Kultursenter. Her vil det også være mye å hente for etablert næringsliv og andre som er opptatt av fremtidens næringsliv, renter og sparetips.

Vi lover gode foredrag av Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom i Eika Gruppen og gründer Lise Vermelid Kristoffersen, som står bak bloggen Pengesnakk.

Dette blir en festaften for gründerguts og gründerskap, med kåring av årets gründeridé på Romerike! Juryen vil presentere årets tre finalister som får pitche sine idéer, før juryen kårer en vinner.