Back

Lederskifte i Business Lillestrøm

Kunnskapsbyen Lillestrøm har tilsatt Anette Gangnæs som daglig leder for gründerhuset Business Lillestrøm. Hun avløser Marit Heiberg.

– Etter en lang og depressiv pandemi, både for distriktets gründere og Business Lillestrøm, er aktiviteten i det lokale oppstartsmiljøet på full fart opp igjen, sier Anette.

Hun har bred erfaring fra prosjektarbeid og etablering av ny virksomhet i Kunnskapsbyen og har tidligere jobbet i Kjeller innovasjon og næringsavdelingen i Akershus fylkeskommune. Anette er utdannet markedsfører fra Leeds Metropolitian University og BI.

– Anette er imøtekommende og god til å samarbeide. Hennes personlige egenskaper og sterke faglige bakgrunn, vil gjøre henne i stand å løfte Business Lillestrøm til et nytt nivå. Jeg er svært glad for at hun takket ja til denne utfordringen, sier daglig leder Inger-Lise M. Nøstvik i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Marit Heiberg føler hun overlater gründer-skuta i gode hender, når Anette trer inn som daglig leder i Kunnskapsbyens gründerhus.

– Anette er full av entusiasme for denne jobben. Selv er jeg er i gang med å redusere antall timer med jobb. Men jeg vil fortsatt være med i teamet som skal få Business Lillestrøm til å skinne, sier Marit Heiberg.