Back

Norges Varemesse er Årets Romeriksbedrift

Norges Varemesse er kåret til Årets Romeriksbedrift. Adm. direktør Gunn Helen Hagen hedret de ansatte på varemessen, da hun mottok prisen.

Adm. direktør Gunn Helen Hagen i Norges Varemesse deler prisen Årets Romeriksbedrift med alle sine dyktige ansatte, her representert av Grønvold (t.v.), Pål Bråtelund og Odd Arild Nyholdt. Faksimile Romerikes Blad 31. mai 2018

– Denne prisen er veldig, veldig hyggelig å få. Det er en pris til alle våre ansatte som har vært igjennom noen tøffe tak, sa er stolt Gunn Helen Hagen til Romerikes Blad, rett etter at hun var blitt overrakt den gjeve prisen.

Hun er opptatt av at Norges Varemesse er en lokal bedrift, selv om den er aktiv i internasjonalt marked. Hagen trekker fram at varemessen er med på å synliggjøre Lillestrøm som Norges største og viktigste møteplass.

Norges Varemesse har store utbyggingsplaner, som også inkluderer et nytt universitetsbygg for storbyuniversitetet OsloMet. Gunn Helen Hagen legger ikke skjul på at selskapet har ambisjoner om å være en sentral aktør i byutviklingen i Lillestrøm.

Juryens begrunnelse
Norges Varemesse satte i fjor omsetningsrekord med 450 millioner kroner, etter å ha gjennomført 40 arrangementer med 384.000 besøkende.

– Norges Varemesse genererer betydelig omsetning for annen lokal virksomhet, påpekte juryens talsperson Nordeas Arild I. Pedersen overfor Romerikes Blad, under prisutdelingen.

Juryen ga følgende begrunnelse for sin nominering av Norges Varemesse:
Varemessen er en svær betydningsfull aktør på Romerike; Messer genererer betydelig forretning for hotell- og restaurantnæringen på Lillestrøm. Norges Varemesse presenterer seg gjennom en moderne hjemmeside, hvor også varemessens spennende historie er viet plass. Varemessen har svært spennende planer langt utover selve arrangementsvirksomheten. Som mange kjenner til er Varemessen en av finalistene som kjemper om å få bygge det nye Universitetet til OsloMet på Lillestrøm.

12. gang prisen ble delt ut
Kåringen av Årets Romeriksbedrift avsluttet næringslivsseminaret Nordea Business Insight i Lillestrøm onsdag 30. mai, der prisen ble delt ut for 12. gang.

Nordea er initiativtaker til prisen som deles ut av en jury bestående Arild I. Pedersen, Per Andre Gangsø og Ove Hansen i Nordea, ordfører Ole Jacob Flæten og næringssjef Maria Hoff Aanes i Skedsmo kommune, Owe Halvorsen i Styreutvikling Romerike og Anita Orlund i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Årets romeriksbedrift ble etablert av Nordea i 2006. Kåringen skjer i samarbeid med Styreutvikling Romerike, Kunnskapsbyen Lillestrøm, Skedsmo kommune og Ullensaker kommune.
Tidligere vinnere er: Scandpower petroleum, Øie AS, Ife, Kjeller Vindteknikk, Furuseth, Campus Kjeller/Kjeller Innovasjon, Oslo Lufthavn, Forsvarets forskningsinstitutt, Bori, Strømmen Storsenter og Åkrene Mek. Verksted.